Qui som

L’associació empresarial CEVE Balears, Empresaris Veterinaris de les Illes Balears (EMVETIB), que aglutina más de 50 empresas con 700 trabajadores y una población atendida de 50.000 animales, dota el sector veterinari de presència i valor com activitat empresarial dins de la societat. El veterinari és un professional altament qualificat que ha realitzat estudis superiors,ha fet una inversió molt important a la seva clínica, però que sovint, moltes vegades a causa de la seva intensa vocació, no es veu a si mateix ni tampoc per part de la societat com a empresari i no es valora com a tal. Sovint els clients pensen que els nostres serveis clínics haurien de ser gratuïts.

EMVETIB te vocació de ser una plataforma de defensa del nostre sector empresarial en l’àmbit de Balears amb els suports necessaris d’altres patronals, com la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB) i la confederació estatal CEVE, essent ambdues membres de CEOE i CEPYME.

Amb aquesta situació estratègica, les empreses veterinàries poden accedir i pressionar directament a les institucions o almanco opinar i debatre el que pensam.

EMVETIB vol donar valor a la gestió empresarial i donar prestigi a la professió veterinària clínica, sense ser una alternativa al Col·legi, ni una alternativa a les associacions científiques (AVEPA, etc.).

EMVETIB és el punt de trobada per compartir i tractar de manera conjunta els problemes, dubtes i situacions complexes que com a empresaris ens trobam diàriament, de manera que tinguem prou força fent pinya tots junts.

OBJECTIUS

  • Lluitar contra la competència deslleial
  • Representar davant les autoritats als empresaris quan ens trobem amb decisions, lleis o normatives que poden afectar de manera negativa a la nostra activitat
  • Oferir una formació empresarial als nostres associats
  • Establir estratègies de màrqueting del sector
  • Vigilar per al compliment d’una ètica empresarial en el sector
  • Establir millors condicions de compres per els associats
  • Recolzar la iniciativa privada i als emprenedors veterinaris
  • Establir convenis institucionals i empresarials, etc.

Vols deixar de estar tot sol?

Fes-te soci des de 15€ al mes