REUNIÓ DE CEVE BALEARS AMB LA DIRECCIÓ GENERAL DE PRESTACIONS I FARMÀCIA

El motiu de la reunió celebrada ahir dilluns, 9 d’agost, va ser tractar el tema de les recents inspeccions realitzades en els centres sanitaris veterinaris i l’aplicació de la Llei del Medicament en aquests.

En representació de CEVE Balears va acudir la presidenta Delia Saleno i el tresorer Andreu Oliver, acompanyats pel vicepresident de CEVE i coordinador nacional del grup de treball sobre medicament veterinari, Jesús A. Gutiérrez. I per part de la Direcció General, va ser present el Director General de Prestacions i Farmàcia de les Illes Balears, Atanasio García Pineda i la Cap de Servei de Control del Medicament i Productes Sanitaris, Gema Melero Quiñonero.

La reunió va girar sobre el tema de les recents inspeccions realitzades en els centres sanitaris veterinaris i l’aplicació de la Llei del Medicament en els mateixos, a fi de definir postures i conduir-les a un acostament d’acord amb les necessitat globals del sector.

Va quedar patent la coincidència de les parts en la necessitat de garantir un correcte model de traçabilitat i una gestió racional, amb la finalitat d’oferir a la ciutadania la millor assistència sanitària veterinària possible, salvaguardant al màxim la salut animal, la salut pública i l’impacte en el medi ambient.

Des de CEVE Balears hem transmès les peculiaritats a les quals s’enfronten les empreses veterinàries de Balears pel caràcter insular del territori i les particularitats específiques de cada illa en la gestió de les existències de medicaments en les farmacioles dels centres sanitaris veterinaris.

Com a tancament de la reunió, totes dues parts van valorar la necessitat de tenir un canal permanent i fluid de comunicació entre l’administració i les empreses del sector veterinari, estructura sobre la qual hem posat les primeres pedres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *