“Hem guanyat un partit; hi queda lliga”

Joan Capdevila, diputat al Congrès dels Diputats d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per Barcelona, i encarregat de presentar la Proposició No de Llei per reduir l’IVA veterinari, va accedir a donar una entrevista a Emvetib en què fa una crida a continuar la mobilització.
P.- Per quin motiu principal vàreu presentar aquesta PNLL? A més de beneficiar un sector, quins beneficis socials hi trobau?
R.- Pensem que encarir els serveis veterinaris comporta augmentar els riscos sanitaris dels animals de companyia i de les persones que hi conviuen. Conviure amb animals de companyia no és cap luxe: comporta beneficis psicosocials i de salut.
P.- Com valorau el resultat de la votació?
R.- Molt positivament: la majoria de la Cambra insta al Govern a esmenar aquest error. El Govern hauria de sentir-se democràticament concernit a donar-li compliment.
P.- Què responeu als arguments del Partit Popular?
R.- Sonen a excuses dilatòries, no entren en el fons de la motivació.
P.- Quin recorregut té fins que sigui una realitat?
R.- Hem guanyat un primer partit, queda lliga. Ara cal mantenir la pressió, no només política sino la social: Jo demanaria a tothom si ja heu signat a change.org? si ja seguiu la plana d’ IVAveterianrio a Facebook?
P.- Pensau que a pesar de la probable investidura de Rajoy la majoria de vots que fa costat la PNL pot ser un senyal per a la resta de legislatura?
R.- Un Govern amb una majoria poc estable de suport serà segurament més “sensible” a la nostra demanada… hi persistirem.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *