La presidenta de Emvetib, Delia Saleno, és triada presidenta de CEVE

Delia Saleno, presidenta de EMVETIB, ha estat nomenada presidenta de la Confederació Empresarial Veterinària Espanyola (CEVE), en el transcurs de l’Assemblea General celebrada per aquesta organització a la seu de CEOE. En el mateix acte es va triar a Sebastià Rotger, també secretari general de EMVETIB, per a la mateixa funció en CEVE.

Saleno substitueix en el càrrec a Jorge Pascual. En l’Assemblea General, els empresaris veterinaris van destacar la defensa dels interessos dels consumidors que s’ha aconseguit mitjançant una proposició no de llei al Congrés dels Diputats sol·licitant una reducció de l’IVA veterinari, “únic servei sanitari gravat amb el tipus màxim d’aquest impost”, segons van indicar els representants de CEVE.

A més de repassar les activitats realitzades en 2016, aquests empresaris han demanat la creació d’un registre i un reglament de centres d’atenció sanitària veterinària, la negociació d’un conveni col·lectiu, l’elaboració d’un manual de responsabilitat corporativa i la seva intenció d’entrar com a membres de l’Agència Espanyola de Normalització.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *